Norske Kredittkort
© 2014 - 2022, NorskeKredittkort.com, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
re:member kredittkort
re:member
Annonse
Kredittkort Guide
Kredittkort tips
Bankkort eller kredittkort?
Hvilket kort bør du egentlig dra opp av lommeboka når du handler - bankkortet eller kredittkortet? De aller fleste nordmenn har i voksen alder begge disse kortene, og de fleste av oss bruker bankkortet aktivt når det skal handles i butikken.

Men er det egentlig noen fordel å handle med de pengene man har, fremfor å handle på kreditt? Med de mange fordelene som ligger i dagens kredittkort, så vil de fleste eksperter si at det ikke er det. Man kan faktisk spare penger på å bruke et kredittkort fremfor et vanlig bankkort, så lenge man er disiplinert i bruken og vet at pengene må tilbakebetales.

For de fleste kredittkort i dag har en eller annen form for rabatt eller bonusprogram, der man enten sparer penger på å handle med kortet, eller at man får avslag hos samarbeidende kjeder av banken.

I tillegg har mange kredittkort forsikringer som reise- og avbestillingsforsikring inkludert, der man også kan spare penger.

Konklusjonen må derfor være at hvis man er et ordensmenneske og har kontroll over økonomien, så vil det være langt bedre å handle med et kredittkort fremfor et vanlig bankkort. Spesielt dersom du liker å småspare, så er dette en bra løsning. Samle smålån og kredittkort

Kredittkort artikler
Mest populære kredittkort
Norske Kredittkort
VELG KATEGORI

Bankkort eller kredittkort?